Δωράδικο :: Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής

Παραλαβή από το κατάστημά μας
Το doradiko.gr βρίσκεται στην διεύθυνση Μινύου 73 στον Ορχομενό Βοιωτίας. Η παραλαβή μπορεί να γίνει από το κατάστημά μας σε ώρες καταστημάτων.

Αποστολή με Courier στον χώρο σας
Το doradiko.gr συνεργάζεται με δύο εταιρείες ταχυμεταφορών Courier (ACS, Γενική και Πόρτα-Πόρτα Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ) προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα, και το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών είναι 3 ¤ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ή αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας. Αν επιλέξετε αποστολή με Courier, είναι δυνατή η πληρωμή της παραγγελίας σας με αντικαταβολή. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3 ¤ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών, ΟΣΕ ή ΚΤΕΛ
Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, είναι πολύ πιθανό να σας συμφέρει η αποστολή της παραγγελία σας με πρακτορείο μεταφορών ή με τον ΟΣΕ ή ακόμα και με λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για τον πλέον κατάλληλο τρόπο αποστολής στην περιοχή σας, καθώς και για το τελικό κόστος αποστολής. Στην περίπτωση αυτή, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.